Tre snabba

Inspiration

Väskorna ska bära en grund designad av typiska svenska element, och ska alltid ha en uns av läder. Vår inspiration har vi hittat från den svenska skärgården, Stockholms innerstad och den svenska naturen. Under vår uppväxt har vi spenderat otaliga somrar, vintrar, höstar och vårar i dessa element. Det avspeglas i utformningen och designen i våra väskor. På U&E tror vi inte att man behöver avstå funktionalitet om man väljer design, för oss går det hand i hand.

Historia

U&E består av tre killar, födda och uppvuxna i Stockholm. Vi sjöng ihop i musikskola i 6 år och har känt varandra sen 9-års ålder. I vuxen ålder har vi noterat en avsaknad av en prisvärd, funktionell och snyggt designad väska. Målet var att fylla det tomhålet och därmed föddes Kotten, vårt populära flaggskepp där vi format varje funktion och detalj med omsorg.

Idé

Faktum är att vår historia och idé inte är speciellt komplicerad. Vi ville bara designa, producera och dela med oss av både funktionella och prisvänliga väskor. That’s it. Vi har skapat en väska, där du inte bara betalar för ett märke, utan får vad du betalar för. Våra produkter säljs exklusivt på vår hemsida, vilket innebär inga mellanhänder, vilket innebär bättre pris.